Soester Zwemvereniging De Duinkikkers 14 mei

ouder algemeenGeen categorie

Op 14 mei vindt voor de 7e keer het schoolwaterpolo-toernooi van SZV De Duinkikkers plaats.

Zit jij in groep 3 t/m 8 en lijkt het je leuk om mee te doen, schrijf dan jezelf of jullie team in vóór 18 april door een mail te sturen naar scdewerveling@gmail.com.

Het toernooi duurt van 13:15 uur tot ca. 16:00 uur en vindt plaats in het zwembad van Sportboulevard De Engh in Soest.

Teams:

Iedere school mag een of meerdere teams inschrijven in de groep 3/4, groep 5/6 en groep 7/8. Voor de groep 3/4 zullen minder strenge waterpolo-regels gelden dan voor de groepen 5/6 en 7/8. Een wedstrijd zal ongeveer 2 x 5 minuten duren. Het aantal wedstrijden is afhankelijk van het aantal aangemelde teams.

Een team bestaat uit minimaal 5 spelers (4 veldspelers en een keeper). Daarnaast is het aan te raden om ca. twee wissels mee te nemen. De teams mogen gemengde teams zijn. Een team van alleen jongens en/of alleen meisjes is ook toegestaan. Meer teams per (leeftijds-) groep inschrijven mag ook.

Ervaring met waterpolo is niet vereist. De deelnemers MOETEN wel in het bezit zijn van Zwemdiploma A en B. De deelnemers hebben uiteraard een zwembroek of badpak nodig. Capjes (ter herkenning van de teams) zullen wij als vereniging verzorgen. Per team is een begeleider (leerkracht of ouder) nodig vanuit de school.