Schoolhandbal toernooi 2019

ouder algemeenGeen categorie

Hallo allemaal,

Op woensdag 15 mei vindt het gezellige schoolhandbal toernooi 2019 plaats. Een initiatief van Handbalvereniging BDC. Het toernooi op de velden aan de Henriette Blaeckweg in Soest, is bestemd voor de groepen 3 t/m 7.

Groepen 3 en 4
De groepen 3 en 4 spelen op een half handbalveld, het zogenaamde minihandbal. Zij spelen met 5 veldspelers en 1 keeper. Het team is gemengd en moet bestaan uit minimaal 2 jongens en 2 meisjes. Wisselen is onbeperkt toegestaan. Deze teams starten rond 13.00 uur. Laatste wedstrijd rond 15.00 uur.

Groepen 5 en 6
De groepen 5 en 6 spelen op een normaal handbalveld volgens de NHV-spelregels. Zij spelen met 6 veldspelers en 1 keeper. Het team is gemengd en moet bestaan uit minimaal 2 jongens en 2 meisjes. Wisselen is onbeperkt toegestaan. Deze teams starten rond 14.00 uur. Laatste wedstrijd rond 16.00 uur.

Groep 7
Groep 7 speelt op een normaal handbalveld volgens de NHV-spelregels. Zij spelen met 6 veldspelers en 1 keeper. Het team bestaat geheel uit jongens of meisjes. Wisselen is onbeperkt toegestaan. De winnaars van groep 7 mogen Soest vertegenwoordigen tijdens de regionale schoolhandbaltoernooi volgend schooljaar, wat gebruikelijk plaats vindt in het voorjaar.

Lijkt het je leuk om samen met je klasgenootjes mee mee te doen stuur dan een mail voor 1 mei naar scdewerveling@gmail.com

Sportieve groet,

Sportcommissie De Werveling