Start schooljaar 2016 – 2017

Koos BezemerGeen categorie

Maandag 22 augustus 2016 starten we weer met de lessen. Hopelijk heeft u allemaal een fijne en goede vakantie gehad met rust, ontspanning door inspanning en harmonie. Vanaf 08.20 uur staan we op het schoolplein – als het weer mee werkt – en ontvangen u graag met een kopje koffie of thee voor de ouders en een glaasje limo voor de leerlingen.
Om 08.30 uur worden alle collega’s voorgesteld en aansluitend gaat u met de leerkracht van uw kind mee naar de groep. Tot 09.00 uur bent u in de gelegenheid om persoonlijk kennis te maken met de leerkracht(-en). Om 09.00 uur gaat de bel en starten we met de lessen in de groep. Heeft u meer kinderen op school dan maakt u uiteraard een keuze om in de gewenste groep tot 09.00 uur te blijven.

Vanuit de sprookjescommissie – Vossenjacht op 7 september a.s. komt nog het volgende bericht:
Fijn dat er al 31! ouders zich hebben aangemeld voor de sprookjes vossenjacht. Wij kunnen nog steeds extra hulp gebruiken. Dus heeft u zich nog niet opgegeven en sneeuwwitje
vindt u het leuk om mee te lopen? Meld u zich dan aan bij  Emily.Janssen@dewerveling.nl. De vossenjacht zal plaatsvinden  op woensdag 7 september van 08.30 uur tot 12.30 uur.  Het is de bedoeling dat u een groepje begeleidt met het lopen door de wijk. Wij hopen u op 7 september te zien!