Spelboxen vernieuwd

Koos BezemerGeen categorie

De maand september is weer goed begonnen: we mogen weer nieuwe Pleinwachtouders verwelkomen! Goed nieuws! Het Pleinwachtrooster is hierdoor voor heel het schooljaar 2015-2016 gevuld! Nieuwe aanmeldingen zijn echter altijd welkome. Doordat er nieuwe ouders komen, hoeven andere ouders minder vaak ingeroosterd te worden. Dat maakt evt ruilen/overnemen van Pleinwacht ook weer veel makkelijker! U kunt uiteraard zelf aangeven welke dag(en) u ingeroosterd wilt worden, en met welke frequentie. Ook deelname aan de zogenaamde flexpool is mogelijk.
Wilt u zich aanmelden of heeft u een vraag rondom Pleinwacht, dan kunt u mailen naar pleinwacht@dewerveling.nl
Nog meer goed nieuws: afgelopen vrijdag 11 september zijn de spe(e)lboxen weer gevuld met nieuwe materialen! De spelboxen werden enthousiast ontvangen door de leerlingen!
Iedere klas heeft een eigen spe(e)lbox waar de leerlingen uit de klas zelf zorg voor moeten dragen. Dus dat betekent concreet dat ze tijdens pauzes hun eigen attributen gebruiken, aan het eind van de pauze hun eigen box weer vullen en zo dus het plein opruimen. Op de box zit een briefje plakken met inhoud. De attributen zijn allemaal voorzien van groepsnummers, evenals de spe(e)lbox zelf. Goed om te weten: de klas die het zuinigst met de materialen omgaat, ontvangt na de kerstvakantie een beloning!
Heel veel gezelligheid en spe(e)lplezier gewenst voor alle Pleinwachtouders en leerlingen!
De spelregels van de materiaalbox vindt u hier.