Soester Schoolvoetbaltoernooi 2016

ouder algemeenGeen categorie

Soester Schoolvoetbaltoernooi 2016

Voor het 8e schooljaar worden in september schoolvoetbaltoernooien georganiseerd door voetbalvereniging: VVZ ’49, S.O. Soest, V.V. Hees, V.V. SEC.

Groep 3 op 14 september van 14.45 tot 20.00 bij V.V. Hees
Groep 4 op 21 september van 13.30 tot 17.30 bij v.v. SEC
Groep 5 en 6 op 28 september van 14.45 tot nader te bepalen bij VVZ’49
Groep 7 en 8 op 21 september van 13.30 tot 17.30 bij S.O.Soest

Per school wordt per groep 1 jongens en 1 meisjesteam uitgenodigd om deel te nemen. (bijv. uit groep(en) 6 mag één meisjes en één jongensteam worden opgegeven).

Extra inschrijvingen zijn eventueel alleen mogelijk wanneer de toernooiorganisatie van de vereniging dit toelaat! Dit jaar bieden S.O.Soest en SEC aan groep 4,7 en 8 een mogelijkheid om een extra jongens of meisjes team te laten spelen! Voorwaarde hiervoor is dat bij de aanmelding van het tweede team ook minimaal 1 scheidrechter door de school beschikbaar gesteld wordt. (zonder levering van een scheidsrechter wordt het tweede team teruggetrokken uit het toernooi). Let op: Wanneer 2 jongens of 2 meisjesteams van dezelfde school worden opgegeven dan kunnen geen spelers wisselen tussen de teams, maar moeten twee vaste teams samengesteld worden. De toernooiorganisatie zal hier streng op controleren.

Teams bestaan uit 7 kinderen, maar als beide partijen het eens zijn mag ook met meer kinderen in een team worden gespeeld. De groep mag maximaal uit 12 kinderen bestaan.

Een meisjesteam bestaat uit meisjes. In een jongensteam mogen ook meisjes meespelen. De inschrijvingen worden alléén verwerkt wanneer ook een begeleider/coach wordt ingevuld.

Op het toernooi is het niet toegestaan voor de scholen om een eigen cateringstand met koffie en thee etc. op te bouwen. Alle verenigingen beschikken over een eigen kantine en vrijwilligers staan met koffie etc.voor u klaar.

PLAATSING GEBEURT OP VOLGORDE VAN BINNENKOMST!! DUS WIL JE MEEDOEN SCHRIJF JE UITERLIJK DINSDAG 30 AUGUSTUS IN.

Klik hier om je nu in te schrijven.

Met sportieve groet,

Sportcommissie de Werveling