Schoolvoetbaltoernooien Groep 3 t/m 8

ouder algemeenGeen categorie

Ook dit jaar zijn er weer de Schoolvoetbaltoernooien voor de groepen 3 t/m 8. 

Groep 7 & 8:

Voor de groepen 7 & 8 is er op woensdag 21 september een voetbaltoernooi op de velden van            SO SOEST. Lijkt het je leuk en wil je graag meedoen stuur dan voor 10 september een mailtje naar scdewerveling@gmail.com met daarin je naam, in welke groep je zit en of je vader/moeder kan coachen/begeleiden. Het toernooi start om 14:00 tot ca.17:30.

Let op! Groep 7 en 8 spelen alleen met jongens en meisjes teams (dus niet gemengd).

Groep 6:

Voor groep 6 is er op woensdag 28 september een voetbaltoernooi op de velden van                           V.V. Hees. Lijkt het je leuk en wil je graag meedoen stuur dan voor 15 september een mailtje naar scdewerveling@gmail.com met daarin je naam, in welke groep je zit en of je vader/moeder kan coachen/begeleiden. Het toernooi start om 15:00 tot ca. 17:30.

Let op! Groep 6 speelt alleen met jongens of meisjes teams (dus niet gemengd).

Groepen 4 en 5:

Voor de groepen 3,4 en 5 is er op woensdag 5 oktober een voetbaltoernooi op de velden van             VVZ ‘49. Lijkt het je leuk en wil je graag meedoen stuur dan voor 15 September een mailtje naar scdewerveling@gmail.com met daarin je naam, in welke groep je zit en of je vader/moeder kan coachen/begeleiden. Het toernooi start om 15:00 tot ca. 17:30.

Let op! Groep 4 speelt met gemengde teams met minimaal 2 meisjes en groep 5 speelt alleen met jongens en meisjes teams (dus niet gemengd).

Groep 3:

Voor groep 3 is er op woensdag 28 september een voetbaltoernooi op de velden van SO SOEST.    Lijkt het je leuk en wil je graag meedoen stuur dan voor 15 september een mailtje naar scdewerveling@gmail.com met daarin je naam, in welke groep je zit en of je vader/moeder kan coachen/begeleiden. Het toernooi start om 14:00 tot ca. 17:30.

Let op! Groep 3 speelt met gemengde teams met minimaal 2 meisjes.

Algemeen:

Schrijf je tijdig in! Het is niet mogelijk je later in te schrijven dan de opgegeven inschrijfdatum!!

  1. Per klas mogen er 2 teams worden ingeschreven.
  2. De groepen 3, 4, 5 en 6 spelen op een kwart veld 6 tegen 6 volgens de nieuwe wedstrijdvormen van de KNVB.
  3. De groepen 7 en 8 spelen op een half veld 7 tegen 7.
  4. Teamgrootte is niet gelimiteerd. Per team zijn ongeveer 12 vaantjes beschikbaar.

De organisatoren van V.V. Hees, VVZ’49 en S.O. Soest wensen u een sportieve start in het schooljaar 2022-2023.

Sportieve groet,

Sportcommissie De Werveling