Schoolfotograaf maandag 1 juni 2015

Koos BezemerGeen categorie

Op maandag 1 juni is het weer zo ver: de schoolfotograaf komt op school! Er zullen die dag individuele foto’s, groepsfoto’s en broertjes/zusjes-foto’s gemaakt worden. Om deze dag zo goed mogelijk te laten verlopen, zijn de volgende zaken van belang:

  • De fotograaf zal van 08.30 uur t/m 14.45 uurbezig zijn om de mooiste plaatjes van uw kind te schieten. Daarom willen we u vragen om op deze dag geen afspraken met tandarts/dokter/logopedie etc. te maken voor uw kind, zodat uw kind de hele dag “beschikbaar” is op school.
    ·  De achtergrond van de foto’s zal licht van kleur zijn: Witte kleding is daarom niet handig.
    ·  Broertjes/zusjes die niet meer, of nog niet, op de Werveling zitten kunnen helaas om organisatorische redenen niet ook op de foto.

De fotograaf zal dezelfde zijn als vorig jaren. Dus geen rompslomp met envelopjes met geld e.d. maar bestellen gaat via internet.
U krijgt via uw kind een kaartje met een inlogcode en wachtwoord. U kunt dan zelf bepalen welke foto’s u wilt bestellen. Afrekenen gaat direct via internet met de fotograaf. De foto’s zullen ongeveer 2 weken na de “shoot” beschikbaar zijn op de website van de fotograaf. Gedurende een aantal dagen bent u dan in de gelegenheid de foto’s te bestellen. U krijgt hierover nog bericht.
Voor de zomervakantie zullen de foto’s via de leerkrachten aan uw kind(eren) meegegeven worden naar huis. Ze worden dus niet naar u thuis gestuurd. Dit scheelt in de verzendkosten.