Pleinwacht

Koos BezemerGeen categorie

De lente is begonnen, heerlijk om weer naar buiten te gaan! Dat gebeurt op school dan ook tijdens de lunchpauze. Samen met een leerkracht zorgen Pleinwachtouders voor een gezellig uurtje ontspanning met volop spel. Op dit moment zijn we hard op zoek naar nieuwe Pleinwachtouders. Bent u nog GEEN Pleinwachtouder: dan is dit de gelegenheid om kennis te maken!
Tijdens de middagpauze op maandag, dinsdag en/of donderdag gezellig samen de middagpauze van 12 tot 13 uur spelenderwijs doorbrengen met u kind(eren) en zijn/haar vriendjes en andere ouders. Natuurlijk kunt u zelf uw beschikbaarheid aangeven. Zo kunt u denken aan deelname aan de zogenaamde invalpoule (voor incidenteel Pleinwacht invullen op momenten waarop u het schikt), eens in de zes, vier, drie, twee weken of misschien wel iedere week. Alle variaties zijn mogelijk. U bent van harte welkom!
U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar pleinwacht@dewerveling.nl .U ontvangt dan handige informatie over Pleinwacht. Mocht u nog twijfelen, of nog vragen hebben, ook dan kunt u mailen naar pleinwacht@dewerveling.nl. Of spreek mij aan op het schoolplein: Ilse Lesschen, moeder van Frédérique (groep 4T) en Arthur (vanaf 20 april in groep 1P).
Voor de maand april wordt concreet nog een aantal Pleinwachtouders gezocht voor de volgende dagen:
donderdag 2 april: nog 2 ouders / donderdag 9 april: nog 1 ouder /maandag 13 april: nog 2 ouders
donderdag 16 april: nog 1 ouder / maandag 20 april: nog 3 ouders / donderdag 30 april: nog 2 ouders
Reacties naar:  pleinwacht@dewerveling.nl