Muzieksubsidie toegekend en Bag2School actie

Koos BezemerGeen categorie

Muzieksubsidie
Afgelopen week kwam de melding binnen dat onze aanvraag voor drie jaar muzieksubsidie is gehonoreerd. we krijgen in deze jaren 20.000 euro ondersteuning vanuit het Cultuurfonds en we moeten zelf ook nog eens dit bedrag minimaal bijdragen. Zoals u weet zijn we afgelopen jaar gestart met muzieklessen voor elke groep en via dit initiatief  willen we dit verder uitbouwen en versterken. Een fijn bericht om met elkaar te delen.

Bag2School
Elk jaar hebben we twee keer een kledingactie voor school. Dit doen we in het kader van recycling (zuinig op de planeet aarde) en ook vanwege de opbrengst (per keer zo’n 250 tot 300 euro) voor de ouderraad/kinderen.
Na de meivakantie start deze actie op woensdag 10 mei a.s. Helaas zijn de zakken nog niet binnen gekomen waardoor we nog niet de goede aandacht konden vestigen op de actie. Om te voorkomen dat u in de meiweken gaat opruimen en de garderobe gaat vernieuwen zonder aandacht voor Bag2School stuur ik u dit bericht. Heeft u kleding, schoenen, riemen, jassen over dan kunt u die vanaf 10 mei a.s. inleveren op school bij het overdekte fietsenhok aan de linkerzijde. Dit kan/mag via een zak van Bag2school maar kan/mag ook via kleding in een vuilniszak. Verzoek om de kleding niet eerder dan woensdag 10 mei a.s. in te leveren. De kleding wordt maandag 15 mei a.s. rond 10.00 uur opgehaald.