Muziekschool in Soest

Koos BezemerGeen categorie

Het is alweer bijna een jaar geleden dat de nieuwe muziekschool – MG Muziekschool Soestdijk – informatie in de vorm van flyers heeft mogen verspreiden aan ouders en kinderen via school of website. Van het aanbod aan naschoolse muzieklessen op de Da Costaschool wordt al goed gebruik gemaakt. Inmiddels ruim honderd Soester kinderen en hun ouders hebben de weg naar MG Muziekschool Soestdijk al weten te vinden voor hun wekelijkse instrumentles, zangles of cursus.  Zeer in de smaak viel de (komende maand voor de derde maal dit jaar te starten) ‘Cursus Instrument-Oriëntatie’, een pakket van 8 sessies plus 2 individuele proeflessen. De cursus begon zo: https://www.facebook.com/muziekschoolbaarnsoest/videos/1318834478173119/ om in de 8e sessies met een ‘mini-optreden’ voor de ouders af te sluiten, waarvan hier een aantal seconden te zien en horen is https://www.facebook.com/muziekschoolbaarnsoest/videos/1450811154975450/ .

AMV-groepen voor de Jongsten
Voor de jongste aspirant-muzikantjes van 4-6 jaar is er de AMV-groep, waarin de Algemene Muzikale Vorming (sorry voor het ouderwetse begrip!) heel spelenderwijs wordt ingevuld met toon- en ritmespellen, zang en instrumentjes. In Soest wordt deze groep op de Maandagmiddag van 16.00 – 16.45 uur in de Da Costaschool verzorgd door (onze muzikaal leider) Cathrine Malcorps-Dahler.
Met vriendelijke groet, mede namens muzikaal leider Cathrine Malcorps-Dahler, Arthur Malcorps . Voor meer informatie zie de flyer.