Korfbal open dag Eemvogels

Koos BezemerGeen categorie

Ook dit jaar worden alle leerlingen uit groep 3 tot en met 8 van harte uitgenodigd om op zaterdag 24 maart te komen korfballen tijdens de Schoolkorfbaldag.
Schoolkorfbalspelochtend voor groep 3/4
De kinderen uit groep 3/4 kunnen zich lekker uitleven tijdens de Schoolkorfbalspelochtend. Via een parcours van verschillende spelletjes maken de kinderen op een speelse manier kennis met korfbal. Natuurlijk wordt daarbij ook een echte korfbalwedstrijd gespeeld.
Schoolkorfbaltoernooi voor groep 5, 6, 7 en 8
De leerlingen uit groep 5/6 en groep 7/8 kunnen ‘s middags meedoen aan het Schoolkorfbaltoernooi. Tijdens dit toernooi strijden de teams van de verschillende scholen tegen elkaar om de felbegeerde bekers. Welk team wint dit jaar het Schoolkorfbaltoernooi?
Inschrijven
Korfballen jullie dit jaar (weer) mee? Inschrijven kan tot en met woensdag 21 februari. Vul nu het inschrijfformulier in. De Schoolkorfbaldag vindt ook dit jaar plaats op ons korfbalveld aan de Henriëtte Blaekweg in Soest.

Op zaterdag 10 maart organiseren we voor alle leerlingen uit groep 1 en groep 2 de Kangoeroe Klup-dag. Alle kinderen met de leeftijd van 3 t/m 6 jaar zijn op deze zaterdagmiddag van harte welkom om op een speelse manier kennis te maken met onze vereniging en korfbal.

Deze sportieve middag vindt plaats in sportzaal De Smitsweg. De kinderen en hun ouders zijn welkom om 13.30 uur. Om 13.45 uur beginnen de spelletjes en rond 15.00 uur sluiten we de middag gezamenlijk af.

Willen jullie de ouders van de kleuters informeren?
De kinderen/ouders kunnen zelf beslissen of ze mee willen doen. Willen jullie de informatie over de Kangoeroe Klup-dag delen met alle ouders/verzorgers van de kleuters? Dat kan door deze brief uit te delen of ze te verwijzen naar de speciale Kangoeroe Klup-pagina op onze website. Aanmelden voor de Kangoeroe Klup-dag is niet nodig, maar kan wel door een mailtje te sturen.