Kinderboekenweek 2016 – thema Opa’s en oma’s – voor altijd jong

Koos BezemerGeen categorie

De Kinderboekenweek komt er weer aan. Het thema van dit jaar is Opa’s en oma’s voor altijd jong. Net als vorig jaar heeft Bruna Soest een leuke spaaractie, waarmee we als school samen met u kunnen sparen voor gratis kinderboeken voor onze schoolbibliotheek.
Hoe kunt u meedoen met  Bruna’s Kinderboeken spaaractie?
– Koop van 5 oktober t/m 16 oktober uw kinderboeken bij de Bruna in Soest.
– Lever de kassabonnen in bij ons op school bij juf Thari of meester Koos (of de eigen juf/meester). Wij verzamelen alle bonnen.
– Het totaal bestede bedrag aan kinderboeken wordt opgeteld. Over dit bedrag mag de school voor 20% gratis nieuwe kinderboeken aanschaffen in de Bruna Soest.
– Wij willen graag samen met u de kinderen stimuleren om meer te lezen. Daarom zijn wij erg enthousiast over deze sympathieke actie en sparen we graag samen met u voor de nieuwste en leukste kinderboeken. Wij hopen dat u meedoet!
Op 5 oktober a.s. organiseert de Bruna een boekenmarktje op het schoolplein (bij goed weer – anders binnen). Van 12.15 – 13.00 uur staat er een boekenkraam van Bruna klaar met boeken die aansluiten bij de Kinderboekenweekthema. Uiteraard zijn er ook andere boeken b.v. voor kinderen met dyslexie of leesondersteuning. Ook van deze verkochte boeken gaat 20% van de opbrengst naar school toe om nieuwe boeken aan te schaffen. betalen met pin is mogelijk.
Wilt u meer weten, dan kunt u kijken op Bruna.nl/schoolbieb. Hebt u nog vragen aan Bruna Soest?Neemt u dan contact op met ons via onderstaande gegevens.
Bruna Soest – Van Weedestraat 7 – 3761 CA, Soest – 035-6010130