Inloopavond 13 oktober 2016 van 18.30 – 19.30 uur

Koos BezemerGeen categorie

Op donderdagavond 13 oktober a.s. is er een inloopavond. De bedoeling van deze avond is dat u, samen met uw kind (-eren), in de klas kunt kijken van uw eigen zoon/dochter wat er in de afgelopen periode is gedaan.
De schriften/werkboeken liggen op de tafel en materialen die zijn gemaakt vanaf de start na de zomervakantie liggen ook in de groep.
Verder worden er wat activiteiten getoond die zijn gekoppeld aan de kinderboekenweek van dit jaar. Er wordt een liedje gezongen, een dansje vertoond of een groepje leerlingen maken muziek op instrumenten in het lege lokaal naast dat van groep 3I. Ook wordt u uitgenodigd een kijkje te nemen in het Technieklokaal dat boven mijn kamer ligt. Dit lokaal is in de afgelopen periode volop gebruikt en alle materialen die we inzetten worden hier ook bewaard.  U bent ook vrij om een rondje te lopen door de school en ook andere lokalen dan die van uw zoon/dochter te bezoeken en te bekijken. Het is de bedoeling dat de kinderen bij de ouders/verzorgers blijven. Zodra we kinderen alleen rond zien lopen zullen ze daar op worden aangesproken. We rekenen er op dat ouders/verzorgers en kinderen samen in de school rondlopen en ook weer samen de school verlaten. We hopen als team van CBS de Werveling u hiermee nog meer inzicht te geven wat we doen op school en in de klassen.  Hopelijk tot donderdagavond a.s. vanaf 18.30 uur. Het is een inloopuur dus rond 19.30 uur willen we graag de klassen weer in orde maken voor de volgende schooldag.
Tip: schrijft u zich in voor de nieuwsberichten via de aanmeldingsmogelijkheid op de Home-pagina rechts onderaan.