Geflipt?!

Christiaan van den AkkerGeen categorie

Wellicht heeft u er in de wandelgangen al wat over gehoord of heeft u zelfs al wat video’s gezien… meester Christiaan is samen met juf Marijke, van de KWS te Baarn, een project gestart. Zij hebben het LOF (Leraren Ontwikkel Fonds) in de arm genomen om hun passie vorm te kunnen geven wat zich heeft gevormd tot dit project.

U herkent het vast…  de jeugd zit veel op smartphones, tablet’s of andere elektronische apparaten die veelal in verbinding staan met het wereldwijde web. Dit is waar ze blij van worden en dit is ook waar ze thuis hun telefoon voor aan zetten… hoe mooi zou het zijn om deze invalshoek optimaal te benutten en ze wellicht nog wat bij te brengen?

Met dit project proberen ze aan te sluiten bij de belevingswereld van de leerlingen terwijl er ondertussen ook kennis wordt overgedragen. Leerlingen haken namelijk vaak af bij educatieve filmpjes, het is meestal saai of langdradig. Met de nodige dosis humor en plezier proberen juf Marijke en meester Christiaan de leerlingen toch tegemoet te komen en te boeien.

Benieuwd naar de eerste video waarin het metriek stelsel wordt uitgelegd? Check dan snel onderstaande video, veel plezier!