Einde schooljaar – bedankt!

Koos BezemerGeen categorie

De leerlingen uit de onderbouw zijn vandaag om 11.45 uur uit (normale tijd) en de leerlingen uit de bovenbouw om 12.00 uur.
Graag willen wij als team van CBS de Werveling alle ouders bedanken die het afgelopen jaar geholpen hebben bij activiteiten in of buiten de groep, bij het continurooster, bij de techniek, bij het zwemmen, bij het opruimen, bij het schoonmaken van de materialen, bij het kamp, bij de schoolreis, bij de sportdagen, bij de MR en bij de OR en bij van alles nog meer dat nog niet is opgeschreven. Zonder jullie hulp is het niet mogelijk alles te organiseren.
Een extra woord van dank voor de ouders die afscheid nemen van de OR. Zij hebben in de afgelopen jaren heel veel tijd en moeite en zorg in de ondersteuning van de school gestopt bij allerlei activiteiten en evenementen. Tegelijk is er nog de zorg of we nog 2 extra ouders kunnen vinden die de 5 vrijkomende plaatsen kunnen opvullen. Er zijn al 3 nieuwe aanmeldingen en wat zou het geweldig zijn als er voor de zomervakantie nog 2 ouders zich beschikbaar stellen. Dat mag via een mail naar info@dewerveling.nl .
Van harte allemaal veel rust en ontspanning toegewenst in de vakantieperiode.