Bericht van de Oudercommissie

Iris JanmaatGeen categorie

Voor de kerstvakantie 2020-2021 heeft de Oudercommissie twee keer vergaderd. Door corona is ondersteuning van verschillende activiteiten zeer beperkt en pakken docenten veel zelf op om naast het onderwijs, de kinderen ook extra herinneringen en ervaringen mee te geven. Helaas gaan vooralsnog ook tot maart de sportactiviteiten in elk geval niet door. Belangrijke punten die aandacht vragen zijn:

  • Pleinwacht inzet: vooralsnog lukt het steeds maandelijks om alle pleinwacht bezetting op orde te krijgen. De verwachting is dat de pool van (groot)ouders nu groot genoeg is en dat extra wervingsacties niet nodig zijn. Chapeau aan alle ouders die hierin hun steentje bijdragen.
  • Verkeersveiligheid: de twee ingangen zijn door Corona noodzakelijk. De OC heeft haar zorgen geuit over de vertrekkende leerlingen na schooltijd op de stoep aan de Ossendamweg. Zij gaan tegen het verkeer in, brommers rijden hard langs etc. Ook is het erg druk aan de Utrechtseweg bij het brengen en doet ook de OC de oproep aan de ouders om zich aan de corona regels te houden. Dus denk aan de 1,5 meter afstand, ga direct weg en blijf niet hangen voor een afspraak.