Aanvullende oproep voor pleinwachtouders die helpen in schooljaar 16-17

Koos BezemerGeen categorie

De huidige groep 8 leerlingen hebben afscheid genomen van de Werveling. En daarmee vertrekken ook hun ouders als Pleinwachtouders. Bij deze dus een oproep aan iedereen om zich aan te melden als nieuwe Pleinwachtouder! Via een papieren versie bent u misschien al geïnformeerd over de vraag u op te geven als pleinwachtouder?
Alle ouders kunnen zich aan melden, als Pleinwachtouder. Het is ontzettend leuk incidenteel, iedere week, eens in de twee weken, of met een andere frequentie (net wat u uitkomt en waar uw eigen voorkeur naar uitgaat), samen met de kinderen op het schoolplein door te brengen.
De middagpauze duurt van 12 tot 13 uur, waarbij de groepen 3 t/m 5 het eerste half uur van de pauze buiten spelen en de groepen 1,2 en 6 t/m 8 het laatste half uur. U bent met drie andere ouders zowel de eerste als de tweede helft van de pauze Pleinwachtouder. U kunt vrijblijvend een keer meelopen als Pleinwachtouder, u kunt uw eventuele vragen gerust stellen en natuurlijk kunt u zich ook meteen aanmelden: Neemt u contact op met Ilse Lesschen, Pleinwachtcoördinator namens de Werveling,  moeder van Frédérique (groep 5N) en Arthur (groep 1/2 L),  via pleinwacht@dewerveling.nl
Zowel de leerkrachten als de kinderen hopen ook u te mogen verwelkomen!
Het bestand dat de leerlingen hebben mee gekregen via papier nog eens nalezen? Klik op de link.